Łosoś Gotowany
Łosoś gotowany jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku pomarańczowego, nasion kolendry, kurkumy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 51%. Spróbuj Łosoś Gotowany, Łosoś Gotowany, oraz Łosoś Gotowany podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
Umieścić łososia w niereaktywnym naczyniu do pieczenia. W 4-kwartowym rondlu umieścić pozostałe składniki. Dodać składniki na wolnym ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Odcedzić ciecz i ostudzić.
Wylać płyn na łososia i przykryć papierem pergaminowym.
Wstawić do piekarnika i gotować przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić w płynie, aż będzie gotowy do podania. Gdy jest gotowy do podania, wyjąć z płynu łopatką szczelinową, posypać solą morską i skropić oliwą z oliwek.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Georgetown Vineyards American Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Georgetown Vineyards American Chardonnay]()
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Nasze Amerykańskie Chardonnay 2014 było fermentowane w beczkach w małych beczkach z francuskiego dębu, tworząc wino z przyjemnym wykończeniem zielonego jabłka i złożonych minerałów.