Łosoś glazurowany z duszonym koprem włoskim

Glazurowany łosoś z duszonym koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 652 kalorie, 50g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 6,57 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, filety z łososia, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Thomas Keller Style Glazurowana i duszona cebula kopru włoskiego, Łosoś Królewski Z Duszonym Koprem Włoskim I Karczochami, oraz Łosoś z szafranem-duszony ogórek i koper włoski.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W dużym piecu holenderskim na średnim ogniu dodaj masło.
Dodać koper i cukier i gotować przez 3 do 4 minut, aż Koper karmelizuje.
Dodaj cydr, bulion i tymianek. Gotować, aż Koper będzie miękki i ciecz jest zmniejszona, około 10 minut doprawić koper z solą i pieprzem, do smaku.
Dodać natkę pietruszki i dobrze wymieszać.
Zdjąć z ognia i przykryć.
W małym rondlu, dodać cydr, cayenne i brązowy cukier i gotować na średnim ogniu, aż 1/2 szklanki płynu pozostaje. Odstawić.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej. Filety z łososia doprawić solą i pieprzem do smaku i smażyć na rozgrzanym oleju przez 4 minuty.
Wyjmij z patelni i umieść, wysmarowane bokiem, na półce na ćwierć blachy ze stojakiem. Łyżka glazury na górze każdego filetu i piec aż gotowane przez, o 4 protokół.
Wyjąć z piekarnika na półmisek i podawać z duszonym koprem.