Łosoś dziki bezglutenowy z rozmarynem słodkie ziemniaki i cytryna

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Bezglutenowy łosoś dziki z rozmarynem słodkie ziemniaki i cytryna może być świetny przepis, aby spróbować. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól morską, musztardę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tymianek Prażone Słodkie Ziemniaki (Wegańskie, Bezglutenowe, Bez Orzechów, Bez Soi), Bezglutenowe to ja: pieczone frytki ze słodkich ziemniaków z rozmarynem, oraz Cytryna rozmaryn olej kokosowy warzywa pieczone (wegańskie, bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wytnij kawałek papieru pergaminowego, aby zmieścił się na arkuszu ciastek, a następnie połóż go na arkuszu. Umyć nieobrane słodkie ziemniaki i cebulę i pokroić na 1/4 cala grubości. Umieść słodkie ziemniaki i cebulę na pergaminie w jednej warstwie.
Skropić oliwą z oliwek i solą.
Piec przez 15 minut.W międzyczasie wymieszaj czosnek, suchą musztardę, sok z cytryny i rozmaryn, aby uzyskać pastę i odstawić.
Wyjąć słodkie ziemniaki i cebulę z piekarnika (trzymać na blasze ciastka).
Szparagi ułożyć na papierze obok słodkich ziemniaków i cebuli.
Posypać skórką cytrynową i na szparagach.
Na szparagach i cebuli ułożyć łososia.
Pastę musztardową rozprowadzić na wierzchu łososia.Powrót arkusz do piekarnika i piec przez 12 minut. Łosoś robi się, gdy miąższ płata się z delikatnym naciskiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.