Łosoś deski cedrowej z krabem i cytrusami Beurre Blanc

Łosoś deski cedrowej z krabem i cytrusami Beurre Blanc
Cedrowy łosoś z krabem i cytrusami Beurre Blanc to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, cytrusy beurre blanc i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Cedrowy, Łosoś Deski Cedrowej, oraz Łosoś Deski Cedrowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurz 1/2 cala.- Gruba deska cedrowa w ciepłej wodzie co najmniej 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 45
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rub łososia z oliwą z oliwek i BBQ rub, ustawić na stronie skóry deski w dół, i piec bezpośrednio na stojaku piekarnika 8 do 12 minut, lub aż prawie nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
łosośłosoś
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Masło rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać kraba i podgrzać do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Każdy kawałek łososia ułożyć Krabem i polać beurre blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
łosośłosoś
KrabKrab

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn