Łosoś Beignets Z Czerwoną Papryką Rémoulade
Łosoś Beignets z czerwoną papryką Rémoulade wymaga około 37 minut od początku do końca. Ten przepis służy 25 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Raki Beignets z pikantnym Remoulade, Raki Beignets z sosem Remoulade, oraz Raki-bakłażany Beignets z sosem Remoulade.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 5 składników w 1 łyżce. gorący olej na średniej patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Umieścić mieszankę cebuli w misce.
Dodaj łososia na patelni; gotować, pokryte, 9 minut lub aż prawie gotowe.
Wyjąć na talerz i odstawić na 20 minut. Płatki łososia; wymieszać z mieszanką cebuli.
Wymieszać razem pieczenia mix, jajka, i mleko w dużej misce tylko do wymieszania; wymieszać w mieszaninie łososia.
Wrzuć mieszaninę łososia przez łyżki stołowe do gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć, partiami, 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Trzymaj ciepło na stojaku z drutu w patelni z galaretką w piekarniku 200.
Podawać z czerwoną papryką Rmoulade.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.