Łatwy Sos Do Spaghetti

Łatwy Sos Do Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj łatwego sosu Spaghetti. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście rozmarynu, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj So-Easy Spaghetti Sauce, Łatwy sos Spaghetti mojego chłopaka, oraz Łatwy Sos Do Mięsa Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni o dużym dnie rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, aż delikatnie rumiane, o 5 protokół, następnie dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj uchwyt ziemi i rozbić na kawałki. Gotować, aż Nie różowy kolor pozostaje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
4
Dodać posiekany rozmaryn, tymianek i majeranek, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj pomidory, pastę pomidorową, kapary, ocet z czerwonego wina i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
6
Dodaj liść laurowy, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i obniżyć ciepło do bardzo niskiej. Gotować, odsłonięte, przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aby dno się nie poparzyło. Jeśli płyn z sosu wyparuje zbyt szybko, dodaj trochę gorącej wody, aby nie poparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Makaron ugotować w dużym garnku z osoloną wodą zgodnie z Instrukcją w pudełku. Makaron wrzucić z sosem i podawać z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSos
Magazyn