Łatwy i pyszny chleb z dyni
Łatwy i pyszny chleb z dyni może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, puree z dyni, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pyszny Chleb Z Dyni, Pyszny Chleb Z Dyni, oraz Łatwy i pyszny mus z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar 2 patelnie bochenkowe 8x4 cale.
Jajka ubić w dużej misce.
Dodać olej roślinny i puree z dyni; ubijać na gładką masę.
Wymieszać mąkę, cukier, pudding waniliowy wymieszać, sodę oczyszczoną, cynamon i sól w osobnej misce; wymieszać z mieszaniną dyni.
Wlać ciasto do 2 przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek każdego bochenka wyjdzie czysta, 75 do 80 minut.