Łatwy Gulasz Wołowy

Łatwy Gulasz Wołowy
Łatwy gulasz wołowy jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 52g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, łodygi selera, groch i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwy Gulasz Wołowy, Łatwy Gulasz Wołowy, oraz Łatwy Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1/4 szklanki mąki i odmierzonej soli i pieprzu w dużej misce i ubijać do połączenia; odstawić. Trim pieczeń z nadmiaru tłuszczu i ścięgna i pokroić w 1-do 1-1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieścić mięso w mieszaninie mąki i wrzucić do herbu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzać olej w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk. Nadmiar mąki otrząsnąć z około jednej trzeciej mięsa i dodać do garnka. Gotować, mieszając rzadko, aż rumiane na całym, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Wyjąć do dużej miski. Powtórzyć z pozostałym mięsem w 2 kolejnych partiach; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj cebulę do garnka i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj pastę pomidorową, wymieszaj, aby pokryć cebulę i gotuj, aż surowy smak się ugotuje, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Posypać pozostałą łyżką mąki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż surowy smak się ugotuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
8
Wlać wino, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 3 protokół.Powrót mięso i wszelkie zgromadzone soki w misce do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodaj bulion, liście laurowe i tymianek i wymieszaj, aby połączyć. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Natychmiast zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Pokrój marchew, seler i ziemniaki w dużą kostkę i dodaj je do garnka (marchew i ziemniaki obierz najpierw, jeśli chcesz). Wymieszać do połączenia, przykryć szczelną pokrywką i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i mięso będą miękkie, o 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Usunąć i wyrzucić liście laurowe i łodygi tymianku. Wymieszać w groszku i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn