Łatwy dorsz Valnecia

Łatwy dorsz Valnecia
Easy Valnecia Cod to bezglutenowy, bezmleczny, cały przepis na 30 i pescatarian z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 9 g białka i 15 g tłuszczu. Za 1,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga dorsza, papryki – 1, oliwek królewskich i 3 łyżek soku oraz oliwy z oliwek. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 65%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Łatwy pieczony dorsz, łatwy! Dorsz pieczony w piekarniku i łatwe tacos z rybą z dorsza.

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. NV Ruinart , Wine z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 89 dolarów za butelkę.
NV Ruinart, Wino
NV Ruinart, Wino
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn