Łatwy Bochenek Soczewicy
Łatwy Bochenek soczewicy wymaga około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 200 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu warzywnego, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Podobne przepisy to Bochenek Z Soczewicy I Fasoli, Wegański Bochenek soczewicy, oraz Pieczarkowy Bochenek Soczewicy.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i soczewicę do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są miękkie, o 40 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 5x9 cali.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, szpinak, marchew, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka, 5 do 10 protokół.
Wymieszaj soczewicę, mieszankę cebuli, chleb, bulion warzywny, jajka, 1/4 szklanki ketchupu, mieszankę zupy, pietruszkę, Bazyl i czarny pieprz w misce. Podzielić mieszaninę na przygotowane Patelnie bochenkowe.
Mżawka 2 łyżki keczupu na każdym bochenku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez, o 50 protokół.
Odstawić bochenki na 10 minut przed podaniem.