Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta

Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta
Łatwe powolne Cooker Pulled wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 152 kalorie, 17g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka cebuli, przyprawy cajun, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Salsa Verde Easy Slow Cooker Schab dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pocierać przyprawy Cajun do łopatki wieprzowej; miejsce w dolnej części powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Polać pepperoncini sokiem, a sos adobo polać wieprzowiną. Top z cebulą, czosnkiem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
SOS AdoboSOS Adobo
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
SokSok
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
3
Wlać wystarczającą ilość wody do powolnej kuchenki, aby pokryć dolną połowę łopatki wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Gotuj na niskim poziomie, aż mięso zacznie się rozpadać, od 6 do 8 godzin. Mięso przed podaniem rozdrobnić dwoma widelcami wewnątrz wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn