Łatwe Powolne Cooker Baked Beans
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać łatwe powolne Cooker Baked Beans spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 32 i kosztuje 47 centów za porcję. Mieszanka boczku, wieprzowina i fasola, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Łatwe Powolne Cooker Baked Beans, Najlepsza W Historii Pieczona Fasola, oraz Slow Cooker Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę i cebulę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; wlać do powolnej kuchenki.
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół; dodać do wołowiny.
Wymieszać wieprzowinę i fasolę, fasolę, biały cukier, ketchup, brązowy cukier, ocet i płynny dym do mieszaniny wołowiny.
Gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.