Łatwe Muszle Nadziewane Wołowiną
Łatwe muszle Nadziewane wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 24g białka, oraz 25g tłuszczu. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajko, mieloną wołowinę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy obejmują Makeover Easy Beef-Nadziewane Muszle, Muszle Nadziewane Wołowiną, oraz Muszle Nadziewane Wołowiną.
Instrukcje
Ugotuj muszle makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu do al dente; odcedź i opłucz w zimnej wodzie. Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. W dużej misce wymieszaj ser ricotta, 1-1 / 2 szklanki włoskiej mieszanki serowej, parmezan, pesto, jajko i połowę mieszanki wołowej.
Rozłóż 3/4 szklanki sosu do spaghetti w natłuszczonym 13-calowym x 9-calowym. naczynie do pieczenia. Łyżka mieszanki sera do muszli makaronu; umieścić w naczyniu do pieczenia.
Połącz pozostałą mieszankę wołową i sos do spaghetti; polać muszlami.
Posyp pozostałym serem. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w 350° przez 40 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do stopienia sera.