Łatwe Muffinki Dyniowe

Łatwe Muffinki Dyniowe
Łatwe dyniowe muffinki to bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz puree z dyni, mielony cynamon, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Łatwe Muffinki Dyniowe, Zbyt Łatwe Babeczki Dyniowe, oraz Łatwe Babeczki Kukurydziane Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek muffin pan lub linii z papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać mieszankę ciasta, puree z dyni, cynamon, gałka muszkatołowa i goździki, aż będzie gładka. Łyżka równych ilości ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn