Łatwe Muffinki Dyniowe
Łatwe dyniowe muffinki to bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz puree z dyni, mielony cynamon, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Łatwe Muffinki Dyniowe, Zbyt Łatwe Babeczki Dyniowe, oraz Łatwe Babeczki Kukurydziane Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek muffin pan lub linii z papierowymi wkładkami.
W dużej misce, wymieszać mieszankę ciasta, puree z dyni, cynamon, gałka muszkatołowa i goździki, aż będzie gładka. Łyżka równych ilości ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.