Łatwe Ciasto Taco
Przepis Easy Taco Pie może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 50 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 26g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka salsy, mielonej wołowiny, fasoli refried i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit, Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj dużą patelnię z głębokim naczyniem w sprayu do gotowania.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Rozbić mieloną wołowinę na małe kawałki i dodać do gorącej patelni; gotować i mieszać, aż wołowina będzie krucha i nie będzie już różowy, 7 do 10 protokół.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Osuszoną wołowinę doprawić przyprawą taco.
Na dno przygotowanej patelni wcisnąć schłodzone ciasto.
Rozgrzaną fasolę rozprowadzić równą warstwą na cieście.
Na wierzchu rozgrzanej fasoli rozprowadzić kwaśną śmietanę.
Posypać mieloną wołowinę równomiernie kwaśną śmietaną; top z salsą i serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bąbelki i skorupa rumiane, 25 do 30 protokół.