Łatwe Ciasta Migdałowe
Łatwe migdałowe ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi, Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne, oraz Ciasteczka migdałowe bez jaj | easy Almond cookie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, masło, jajka, ekstrakt migdałowy i sól. Spray dwa 9 W. patelnie z olejem do gotowania. Dziel ciasto równomiernie między patelniami i posypać każdą połową migdałów.
Piec do jasnego brązu wokół krawędzi, o 30 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Warstwa. Aby szybko przekształcić te skromne ciasta w eksponaty, użyj ząbkowanego noża, aby ostrożnie pokroić każde ciasto poziomo na 2 równe warstwy. Ubić 4 szklanki gęstej śmietany z 1 szklanką cukru do uzyskania sztywnych szczytów.
Każdą dolną warstwę rozprowadzić po 1 szklance bitej śmietany i posypać świeżymi malinami.
Dodać wierzchnie warstwy i rozprowadzić pozostałą bitą śmietaną; na wierzch dodać więcej malin. (Jeśli chcesz tylko warstwę 1 ciasta, po prostu zmniejszyć o połowę ilości tutaj.)