Łatwa zupa z wołowiny i makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwej zupy z wołowiny i makaronu. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, łodygi grzybów i kawałków, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 44 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa jarzynowa z wołowiną i makaronem, Pastan wołowy i zupa grzybowa, oraz Łatwa zupa jarzynowa z makaronem.
Instrukcje
Gotować wołowinę i cebulę w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Wymieszać, woda, bazylia, pieprz i czosnek.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z makaronem i grzybami.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut.
Posypać natką pietruszki.