Łatwa zupa z wołowiny i makaronu

Łatwa zupa z wołowiny i makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwej zupy z wołowiny i makaronu. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, łodygi grzybów i kawałków, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 44 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa jarzynowa z wołowiną i makaronem, Pastan wołowy i zupa grzybowa, oraz Łatwa zupa jarzynowa z makaronem.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę i cebulę w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Wymieszać w sosie
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
Wymieszać, woda, bazylia, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
4
Podgrzać do wrzenia, często mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać z makaronem i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut.
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn