Łatwa zupa z wołowiny i makaronu

Łatwa zupa z wołowiny i makaronu
Łatwa zupa wołowo-makaronowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 153 kalorie, 10g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 460 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi grzybów i kawałki, pietruszkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Łatwa zupa z wołowiny i makaronu, Zupa jarzynowa z wołowiną i makaronem, oraz Pastan wołowy i zupa grzybowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę i cebulę w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wymieszać w sosie
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
Wymieszać, woda, bazylia, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Podgrzać do wrzenia, często mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać z makaronem i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut.
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn