Łatwa Włoska Zupa Jarzynowa
Łatwa włoska zupa jarzynowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, hamburger trzy ser, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Łatwa Włoska Zupa Jarzynowa, Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku wymieszaj niegotowany makaron i mieszankę sosów (z pudełka do hamburgerów) i wodę.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Wymieszaj brokuły, szpinak, fasolę i pomidory. Gotuj 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zostaną dokładnie podgrzane. Do podania każdą porcję posypać 1 łyżką sera.