Łatwa Surówka Jabłkowo-Marchewkowa
Łatwe jabłko-marchew colesław może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, jabłka, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Łatwe Marchew Jabłko Slaw, Zdrowa, Łatwa Zupa Marchewkowo-Jabłkowa, oraz Surówka Z Czerwonej Kapusty I Marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży durszlak do zlewu.
Wymieszać surówkę z kapustą czerwoną i włożyć do durszlaka.
Posypać lekko solą, wrzucić i odstawić na 15 minut.
Wlać ocet do dużej miski. Jabłka zetrzeć do miski i wymieszać z octem, aby nie stały się brązowe. Wymieszać startą marchew, majonez, kwaśną śmietanę i nasiona selera, aż do równomiernego pokrycia. Doprawić czarnym pieprzem do smaku.
Surówkę i kapustę opłukać bardzo zimną wodą; odcedzić, wyciskając jak najwięcej wody. Smak, a jeśli nadal zbyt słony, powtórz proces. Osuszyć ręcznikami papierowymi. Wymieszać surówkę z kapustą w mieszance jabłkowej i wymieszać, aby równomiernie pokryć sosem. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania; wymieszać przed podaniem.