Łatwa Sałatka z kremowym pieczonym sosem Tomatillo

Łatwa Sałatka z kremowym pieczonym sosem Tomatillo
Łatwa Sałatka z kremowym pieczonym sosem Tomatillo może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Przepis ten służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską cremę, tomatillos, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka kukurydziana z kremowym sosem Tomatillo, Kremowy Dressing Cilantro Tomatillo, oraz Kremowy Opatrunek Tomatillo Ranch podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść tomatillos, jalapeno i czerwoną cebulę na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
TomatillosTomatillos
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Skropić oliwą z oliwek i posypać szczyptą soli i mielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
5
Umieść w piekarniku i piecz, aż warzywa zaczną brązowieć i lekko zaczernić, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń całą zawartość z blachy do pieczenia do robota kuchennego i pozwól lekko ostygnąć przed mieszaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Dodać kminek, śmietanę, sok z limonki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Puree aż będzie gładkie. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Bezpośrednio przed podaniem Wrzuć dressing z sałatą, pomidorami i rzodkiewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
RzodkiewkaRzodkiewka
PomidorPomidor
SałataSałata
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
KminekKminek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn