Łatwa Sałatka z grillowanym kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oliwę z oliwek, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybka i łatwa Sałatka z grillowanego kurczaka z truskawkami i orzechami pekan, Łatwa Grillowana Sałatka z kurczaka Buffalo z kremowym sosem z sera pleśniowego, oraz Łatwa Sałatka Z Grillowanego Steka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Obie strony kurczaka równomiernie posmarować olejem; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cały Kurczak
Olej Do Smażenia
3
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Odstawić 10 minut; zniszczyć.
5
Umieścić kurczaka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać seler i kolejne 3 składniki( przez zieloną cebulę); wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Seler
7
Połączyć kwaśną śmietanę i pozostałe składniki, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
8
Dodać mieszaninę śmietany do mieszaniny kurczaka; wrzucić do herbu.