Łatwa Galanteria Karmelowo-Bananowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać łatwy Karmel-Banan Galette spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 519 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bananów, rumu, ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Łatwe Ciasto bananowe z szybkim lukrem karmelowym, Galette Karmelowo-Jabłkowa, oraz Czekolada I Karmel Szarlotka Galette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć rodzynki i rum w małej misce; odstawić.
Rozwałkuj ciasto na 10 1/2-calowe koło i umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż plasterki banana w koncentrycznych kręgach na skorupie, pozostawiając 1-calową granicę. Złóż 2-calową granicę ciasta na plasterki banana, delikatnie naciskając, aby uszczelnić (ciasto częściowo pokryje plasterki).
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut.
W małym rondlu wymieszać cukier i wodę; gotować na średnim ogniu do uzyskania złotego koloru (około 8 minut).
Wyjąć z ognia; ostrożnie wymieszać mieszaninę rodzynek do połączenia. Lekko schłodzić.
Zalać plasterkami banana.