Łatwa Galanteria Karmelowo-Bananowa

Łatwa Galanteria Karmelowo-Bananowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać łatwy Karmel-Banan Galette spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 519 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bananów, rumu, ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Łatwe Ciasto bananowe z szybkim lukrem karmelowym, Galette Karmelowo-Jabłkowa, oraz Czekolada I Karmel Szarlotka Galette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć rodzynki i rum w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozwałkuj ciasto na 10 1/2-calowe koło i umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż plasterki banana w koncentrycznych kręgach na skorupie, pozostawiając 1-calową granicę. Złóż 2-calową granicę ciasta na plasterki banana, delikatnie naciskając, aby uszczelnić (ciasto częściowo pokryje plasterki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BananBanan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W małym rondlu wymieszać cukier i wodę; gotować na średnim ogniu do uzyskania złotego koloru (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wyjąć z ognia; ostrożnie wymieszać mieszaninę rodzynek do połączenia. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
7
Zalać plasterkami banana.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
8
Pokroić na 6 klinów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn