Łatwa fasola szparagowa i cebula
Łatwa fasola szparagowa i cebula to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, klin cytrynowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Easy Stir-Smażona Wieprzowina Z Fasolką Szparagową, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Słona Fasola Szparagowa.
Instrukcje
W patelni saute o prostych bokach lub średnim garnku, dodaj oliwę z oliwek i podnieś ciepło do średniej wysokości.
Dodać cebulę i doprawić szczyptą soli i zmielić lub 2 pieprzu. Ugotować cebulę, mieszając i poruszając się, do miękkości i półprzezroczyste, o 4 protokół.
Dodać czosnek i obniżyć ogień. Kontynuuj gotowanie, aż pachnące i miękkie, o 2 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać, a następnie dodać bulion z kurczaka. Podnieść ogień do gotowania na wolnym ogniu i przykryć. Gotować, aż fasolka szparagowa są bardzo miękkie, o 25 protokół. Spritz z cytryną tuż przed podaniem.