Łatwa domowa zielona fasolka

Łatwa domowa zielona fasolka
Easy Homestyle Green Beans zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 106 kalorii . Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby uznały ten przepis za przepyszny i sycący. Kilku osobom naprawdę spodobał się ten dodatek. Udaj się do sklepu i kup boczek, bulion z kurczaka, zieloną fasolkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i Whole 30. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 53% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Homestyle Sloppy Joes , Barbecued Green Beans i Black Beans & Green Peas With Rice & Barley .

Instrukcje

1
Rozgrzej rondel na średnim ogniu i dodaj kawałki boczku. Smaż przez kilka minut, a następnie dodaj cebulę. Gotuj i mieszaj, aż cebula zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wrzuć zieloną fasolkę i rozdrobnij kostkę bulionową. Wymieszaj, aby się połączyły, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut. Jeśli chcesz gotować dłużej, dodaj więcej wody, aby zapobiec przypaleniu fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn