Złote Kotlety Wieprzowe
Złote kotlety wieprzowe wymagają ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz paprykę, cebulę, kotlety wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Złote Kotlety Wieprzowe, Złote Kotlety Wieprzowe, oraz Kotlety Wieprzowe Z Pieczarkami Złocistymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Kotlety schabowe opłukać, osuszyć i doprawić doprawioną solą i pieprzem.
Umieść je w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. W osobnej misce połączyć cebulę, grzyby i zupę.
Dobrze wymieszać i łyżką na kotlety.
Przykryć i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 45 minut. Odkryć, i piec jeszcze 15 minut. (Uwaga: czas może być mniej lub więcej w zależności od grubości kotletów.) Kotlety wieprzowe są wykonywane, gdy ich temperatura wewnętrzna osiągnęła 145 Stopni F (63 Stopni C).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.