Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne

Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne
Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Mieszanka pieprzu, cebuli, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Scrap pork tacos, Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", oraz Coeur à la Crème.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn