Zwęglona Zupa Z Bakłażana

Zwęglona Zupa Z Bakłażana
Zwęglona zupa z bakłażana może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sól koszerna, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zwęglona Zupa Z Bakłażana, Zwęglona Zupa Z Bakłażana Z Czerwoną Papryką, oraz Zwęglona Zupa Z Bakłażana Z Kminkiem I Jogurtem Greckim.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pędzel 2 obramowane blachy do pieczenia z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Bakłażany układamy na jednej z blach do pieczenia, skropimy 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawiamy solą. Pomidory, cebulę i czosnek wrzucić z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek na drugim blasze do pieczenia (nie tłumnie patelnie lub warzywa będą pary). Doprawić solą i pieprzem. Upiec warzywa do miękkości i rumiane w miejscach, o 45 protokół, obracając blachy do pieczenia w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
BakłażanBakłażan
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Miąższ bakłażana należy wyjąć ze skóry do rondla, usuwając nadmiar nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj pozostałe pieczone warzywa, wywar z kurczaka, tymianek i kolendrę i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu około 20 minut. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
TymianekTymianek
6
Zupę przecier w blenderze (w razie potrzeby partiami) do uzyskania gładkiej konsystencji. Powrót zupę do rondla i cienkie z więcej bulionu, w razie potrzeby. Doprawić solą, pieprzem i proszkiem chile. Chochle do miski i udekorować liści kopru włoskiego; wsunąć watę cukrową do zupy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Wata CukrowaWata Cukrowa
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
StadoStado
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn