Zuppa Toscana
Zuppa Toscanan jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ziemniaków, kiełbasy, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zuppa Toscana, Zuppa Toscana, oraz Zuppa Toscana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Warstw linki kiełbasy na blasze do pieczenia i piec przez 25 minut, lub do momentu zakończenia.
Pokrój na pół długości, a następnie pokrój pod kątem na plastry 1/2 cala.
W dużym rondlu umieścić cebulę i boczek i gotować na średnim ogniu, aż cebula będzie prawie przezroczysta.
Usuń boczek i kruszonkę. Odstawić.
Dodać czosnek do cebuli i gotować dodatkowe 1 minutę.
Dodaj bazę kurczaka lub bulion, wodę i ziemniaki, gotuj na wolnym ogniu 15 minut.
Dodaj pokruszony boczek, kiełbasę, jarmuż i śmietanę. Dusić 4 minuty i podawać.