Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)

Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)
Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa Fasolowo-jęczmienna) jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 203 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, jęczmień pęczak, escarole, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Toskańska zupa fasolowa z farro, Tuscan Farro i zupa z białej fasoli, oraz Zuppa di Farro (włoska zupa Farro).

Instrukcje

1
Olej i cebulę umieścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z rozmarynem, escarole, sól, i pieprz; gotować, aż escarole więdną i cały płyn odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj wodę, fasolę, jęczmień i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
JęczmieńJęczmień
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
Uwaga na wino: Klasyczne toskańskie jedzenie, takie jak to danie, wymaga słynnego toskańskiego wina comfort: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
jak przystało na pokorę tej zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn