Zupa ze słodkich ziemniaków i białej fasoli z pesto z szałwii i orzecha włoskiego

Zupa ze słodkich ziemniaków i białej fasoli z pesto Szałwiowo-orzechowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 233 kalorie, 11g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sól, olej z orzechów włoskich i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa ze słodkich ziemniaków z pesto orzechowym, Biszkopt z białej fasoli i dyni z pesto z szałwii, oraz Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, Jarmużu I Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, podgrzej holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj Por na patelnię; gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać bulion i 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia.
Dodać ziemniaki; gotować 10 minut lub do ziemniaków jest miękka. Wymieszać w chard, pieprz, sól, i fasola; gotować 3 protokół lub aż chard więdną.
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny.
Aby przygotować pesto, połączyć ser i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces aż gładka, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Chochla 1 filiżanka zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z około 2 łyżeczki pesto.