Zupa Z Zielonej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z zielonej fasoli. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Jeśli masz fasolę, cebulę, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Zupa Z Zielonej Fasoli, Zupa z zielonej fasoli i migdałów, oraz Zupa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu połącz fasolkę szparagową, czosnek, pietruszkę, sól i wodę, aby przykryć i gotować, aż fasola będzie miękka.
Boczek smażyć na chrupiąco, odstawić na bok.
Dodaj cebulę i mąkę do tłuszczu boczku, mieszając, aż będzie gładka i brązowa.
Dodaj trochę wody z fasoli, mieszając powoli i stale, aby zapobiec grudkom.
Gotujemy do zgęstnienia, następnie dodajemy do zupy fasolowej i doprowadzamy do wrzenia. Wymieszaj chrupiący boczek, kwaśną śmietanę i ocet.