Wędzone-kiełbasa, kapusta, i zupa ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 529 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka tymianku, soli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z wędzonej kiełbasy i kapusty, Zupa z wędzonej kiełbasy, kapusty i owsa, oraz Zupa kapuściana z wędzoną kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj kapustę, ziemniaki, wodę, bulion, liść laurowy, tymianek i sól do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta i ziemniaki są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
W międzyczasie umieść dużą patelnię nieprzywierającą na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kiełbasę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Kiełbasę wyjąć z patelni i osuszyć na papierowych ręcznikach. Tuż przed podaniem wyjąć liść laurowy z zupy i wymieszać z kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zmienność
8
Na oddzielnej patelni ugotować trzy czwarte kilograma kiełbasy, pokroić w plasterki i wymieszać z zupą zamiast wędzonej kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Wędzona
Linki Do Kiełbas
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Rekomendacja win: Portugalia, choć słusznie słynie z portów i Madeiras, jest również doskonałym źródłem doskonałych wartości w solidnych, wytrawnych winach czerwonych. Ziemiste, pikantne bogactwo tych czerwonych jest idealne do rustykalnych potraw, takich jak ten. Poproś o jeden w lokalnym sklepie z winami.