Przepis Zupa z tajskich pierogów jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 495 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz fasolę, szalotki, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Pierogów, Zupa Z Pierogów Z Krewetkami, oraz Zupa Z Pierogów Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać seler, grzyby i curry; gotować, mieszając, aż curry jest tosty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3
Dodać bulion z kurczaka, mleko kokosowe, 1 łyżka sosu rybnego i 1 szklanka wody i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos Rybny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodać fasolkę szparagową i paprykę do garnka, zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Fasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać pierogi i gotować do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać z sokiem z limonki. Zupę doprawiamy solą i w razie potrzeby dodajemy więcej sosu rybnego do smaku. Top z plasterkami szalotki i podawać z wapna klinów.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.