Zupa z szynką i soczewicą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zupy z szynką i soczewicą. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 11. Na 22 centy za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz pod ręką wodę, soczewicę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zapiekanka z szynki i zielonej fasoli, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć seler, marchew i cebulę na maśle przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy będzie krucha. W 5-qt. powolna kuchenka, połączyć wodę, soczewicę, szynkę, sól, majeranek i pieprz. Wymieszać w mieszaninie selera. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub do miękkości soczewicy.