Zupa z soczewicy z wędzoną kiełbasą

Zupa z soczewicy z wędzoną kiełbasą
Zupa z soczewicy z wędzoną kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jeśli masz kiełbasę, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Z Wędzoną Kiełbasą, Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem, oraz Wędzony Indyk-Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj seler, cebula, i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj soczewicę, pomidory, wodę, suszony pikantny, jeśli używasz, liść laurowy, sól i pieprz. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować, częściowo pokryte, aż soczewica są miękkie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony PikantnyMielony Pikantny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SoczewicaSoczewica
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
W międzyczasie podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą na umiarkowanie wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane, o 3 protokół w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
6
Usunąć Gdy kiełbasa jest wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, pokroić ją w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
Wymieszaj kiełbasę i świeży pikantny, jeśli używasz, do zupy i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Usunąć liść laurowy. Jeśli zupa jest zbyt gęsta jak na twój smak, rozcieńcz ją dodatkową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Rekomendacja win: niedrogie czerwone wina o nazwie CTES-du-Rhne-z dzielnicy o tej samej nazwie na południu Francji-mają zwykle ziemiste i pikantne smaki, które ładnie zrównoważą soczewicę i kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
SoczewicaSoczewica
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn