Zupa z sałaty i estragonu
Zupa z sałaty i estragonu to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sałatę rzymską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Sałatka Z Estragonu, Sałata Bibb Z Estragonem Vinaigrette, oraz Cytrynowy Estragon Sałatka Z Kurczakiem Okłady Z Sałaty.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Umieść pory i czosnek na patelni i powoli gotować i mieszać 10 protokół, lub do miękkości i lekko rumiane.
Wymieszać w bulionie z kurczaka i soli. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 15 minut.
Zwiększyć ciepło do średnio niskiego i wymieszać z sałatą rzymską. Gotować 5 minut. Wymieszać z estragonem.
W blenderze zmiksuj zupę na gładką masę.
Powrót zupy do rondla i ogrzać na średnim ogniu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.