Zupa Z Salsefii

Zupa Z Salsefii
Zupa z salsefii może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zup. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 13%. Podobne przepisy obejmują Grillowana Salsefia, kukurydza i boczek Hush Puppy z Salseficznym sosem do zanurzania w maśle miodowym, Zupa Z Salsefii I Pieczonego Czosnku, oraz Kremowa zupa Salseficzna z łososiem.

Instrukcje

1
W rondlu doprowadzić salsefię i wodę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 18-20 minut lub do miękkości. Wymieszać ze śmietaną, masłem, solą i pieprzem. Gotuj i mieszaj przez 4 minuty lub aż masło się rozpuści i śmietana się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn