Zupa z pieczonych ziemniaków i boczku
Zupa z pieczonych ziemniaków i boczku to bezglutenowe przepis z 144 porcjami. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Jeśli masz pieprz, ziemniaki do pieczenia, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Zupa z boczku i pieczonych ziemniaków, Zupa ziemniaczana z boczkiem, oraz Zupa Z Pieczonych Ziemniaków I Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić. Ziemniaki częściowo rozgnieść, w tym skórki, maserem ziemniaczanym; odstawić.
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę do boczku kapie na patelni; smażyć minut.
Dodaj sól, czosnek, i liść laurowy; smażyć 2 protokół.
Dodać ziemniaki, mleko, pieprz i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Odrzuć liść laurowy. W razie potrzeby wymieszać natkę pietruszki. Najlepsze indywidualne porcje z boczkiem, zieloną cebulą i serem.