Zupa Z Pieczonej Kukurydzy I Poblano
Zupa z pieczonej kukurydzy i Poblano to bezglutenowe zupa. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać poblano chile, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone Poblano, kukurydza i rosół, Pikantna pieczona zupa kukurydziana i Poblano, oraz Pieczona zupa pieprzowo-kukurydziana Poblano.
Instrukcje
Pokrój kukurydzę z 3 kolb.
Rozgrzać sos w dużym rondlu.
Dodać cebulę i czosnek, gotować i mieszać 5 min.
Dodać wodę, ziemniaki, bulion i ziarna kukurydzy; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min. lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie gotować Pozostałe ucho kukurydzy bezpośrednio nad płomieniem gazowym 8 do 10 min. lub do miękkości, obracając się stale.
Pokroić kukurydzę z kolby; odstawić na bok.
Mieszanka ziemniaków, w partiach, w blenderze, aż będzie gładka; przecedzić do miski. Wyrzucić osuszone ciała stałe. Paprykę i zarezerwowaną kukurydzę wymieszać z surową zupą; chochlę w miseczkach do zupy. Top z kwaśną śmietaną i zarezerwowane Prażone kukurydzy.