Zupa z pieczonej dyni
Zupa z pieczonej dyni to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 406 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 104 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz czysty miód, sok z cytryny, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Z Pieczonej Dyni, Zupa Z Pieczonej Dyni, oraz Zupa Z Pieczonej Dyni.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Umieść pancettę na patelni i smaż aż będzie chrupiąca. Odstawić.
Włożyć Kabaczek, cebulę i czosnek do dużej puszki do pieczenia.
Dodaj miód i rozmaryn, następnie piecz przez około 30 minut, obracając squash w połowie, aż gotowane, miękkie i złociste.
Wyjąć puszkę z piekarnika, wyjąć rozmaryn i wyrzucić.
Zawartość puszki przenieść do robota kuchennego z bulionem, winem, śmietaną i sokiem z cytryny. Doprawić, następnie zmiksować na gładką masę.
Przenieść mieszaninę do dużego rondla i podgrzać. Zupę podzielić między poszczególne miski i top z posypką orzechów piniowych i pancetta.
Podawać z kozim serem i tartami rozmarynowymi, jeśli chcesz (patrz dobrze pasuje ...').