Zupa Z Marchwi Miodowo-Piernikowej
Zupa marchewkowa z piernikiem miodowym może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 448 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, marchew z miodem, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa Z Piernika Marchewkowego, Zupa Z Piernika Marchewkowego, oraz Zupa z piernikowej marchewki i Edamame.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 2 minuty lub aż marchewki będą miękkie.
Umieścić połowę mieszanki zupy w blenderze lub robocie kuchennym.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować 30 sekund lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać czystą mieszaninę do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną zupy. Zupa z kadzi do miseczek; w razie potrzeby udekoruj jogurtem i gałązkami tymianku.