Zupa z marchwi i klopsików (Sopa de Zanahoria y Albondigas)

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Zupa z marchwi i klopsików (Sopa de Zanahoria y Albondigas) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. 48 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, czosnek w proszku, kolor, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sopa de Estrellitas con Albóndigas (zupa Pastan i klopsiki), Sopa de Lentejas con Albondigas (zupa z soczewicy z klopsikami), oraz Zupa marchewkowa (Sopa de Zanahoria) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej na średnim ogniu. Następnie dodać cebulę i gotować przez 3 do 4 minut lub aż cebula są przezroczyste.
Dodać czosnek, szalotki i gotować przez kolejne 3 minutes.To zrobić klopsiki: w średniej misce, połączyć wszystkie składniki klopsiki i za pomocą rąk, dobrze wymieszać, aż do połączenia. Podziel mieszankę mięsa na równe porcje i zwiń w kulki rękami.
Ułożyć na talerzu i odstawić.
Dodaj klopsiki, marchew, kminek, kolor i bulion do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Następnie przykryj garnek i zmniejsz ogień do średnio - niskiego i gotuj przez około 30 do 40 minut.
Dodać świeżą kolendrę i podawać.