Zupa z makaronem wołowym i grzybami

Zupa z makaronem wołowym i grzybami
Pastan wołowy i zupa grzybowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka z makaronem mielonym wołowo-grzybowym Kittencal, Zupa Z Makaronem Pieczarkowo-Wołowym, oraz Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa.

Instrukcje

1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z gorącą wodą, sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
3
Wymieszać, bazylia, sól, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
4
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając.
5
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj niegotowany makaron, grzyby i wino. Przykryć; gotować 10 minut dłużej. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn