Zupa z kurczakiem i warzywami

Zupa z kurczakiem i warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Chicken Vegetable Soup. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 1,69 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 246 kalorii , 23 g białka i 6 g tłuszczu . 9 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup kukurydzę, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 83% . Ta ocena jest świetna. Wypróbuj Meatball Vegetable Soup , Griet's Vegetable soup i Italian Sausage and Vegetable Soup, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj pierwsze pięć składników. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Dodaj kurczaka, pomidory, sól i pieprz; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W KostkęMały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn