Zupa z kurczaka i brązowego ryżu wymaga około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ta zupa ma 97 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, brązowy ryż, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Zupa z pieczonego kurczaka i brązowego ryżu, Azjatycka zupa z kurczaka i brązowego ryżu, oraz Zupa z kurczaka, pieczarek i brązowego ryżu.
Instrukcje
1
Bulion z kurczaka zagotować w dużym garnku; piersi kurczaka gotować we wrzącej wodzie, aż nie będą już różowe w środku, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć kurczaka z bulionu z kurczaka za pomocą łyżki szczelinowej i rozdrobnić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Wymieszać rozdrobniony kurczak, seler, cebula, marchew, kukurydza, czarna fasola, szałwia, pieprz, sól, i liście laurowe do bulionu z kurczaka i gotować, aż warzywa lekko zmiękną i smaki zupy mają mieszane, o 20 protokół.