Zupa Z Kurczaka
Zupa z kurczaka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 303 kalorie, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mirinu, udka z kurczaka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Kurczaka pokroić w 1/2-calowe kawałki i doprawić solą, do smaku, i 5-przyprawowy proszek.
W dużej patelni saute z wysokimi bokami na średnim ogniu, dodać olej arachidowy.
Gdy olej jest gorący, dodać całe ząbki czosnku i chile i saute, aż dopiero zaczynają czernić.
Usunąć i wyrzucić czosnek i chile, pozostawiając aromatyzowany olej.
Dodać kurczaka na patelni i saute aż złoty, ale nie gotowane przez. Wymieszać w bok choy i marchew i saute przez 1 minutę.
Wymieszać mirin i gotować przez 30 sekund, następnie dodać sos sojowy i bulion z kurczaka i podgrzać. Kadzi zupę do dużych, szerokich misek i udekorować posiekaną kolendrę.