Zupa Z Kluskami Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj zupy z indyka. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 39g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, kukurydzę, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Zupa Kluskowa Z Indyka Południowo-Zachodniego, Duńska Zupa Z Kluskami Z Indyka, oraz Wolnocłowa zupa z indyka i farszu podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku, połączyć pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny.
Wyjąć tusze i pozostawić do ostygnięcia.
Wyjąć mięso i odstawić 4 szklanki na zupę (schłodzić pozostałe mięso do innego użytku); wyrzucić kości.
Pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa. Bulion szczepu, odrzucając warzywa i liść laurowy.
Powrót bulionu na patelnię; dodać cebulę, seler, marchew i fasolę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.
Dodaj kukurydzę, groszek i zarezerwowanego indyka. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
Wymieszać biszkopty i mleko. Wrzuć łyżeczki do gotującego się bulionu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż wykałaczka włożona do Pierożka wyjdzie czysta (nie podnosić przykrycia podczas gotowania).