Zupa Z Kiełków Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z kiełków fasoli. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz kiełki fasoli, liście curry, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Miso Ze Szpinakiem I Kiełkami Fasoli, Zupa z czerwonego Lucjana ze świeżymi kiełkami fasoli i olejem czosnkowym, oraz Makaron z kiełkami wołowiny i fasoli w zupie.
Instrukcje
Wlać wodę do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Dodać kiełki fasoli i gotować przez kilka minut. Szczep (możesz użyć gotowanych kiełków fasoli do sałatki).
Mąkę ryżową i maślankę wymieszać z wywarem z kiełków fasoli.
Dodać cukier i liść curry. Doprawić solą.
Na oddzielnej patelni podgrzej olej roślinny.
Dodać pieprz i kminek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Wlać mieszaninę na zupę i doprowadzić do wrzenia.
Dekoruj posiekaną kolendrą.