Zupa z kapusty, ziemniaków i pomidorów
Kapusta, ziemniaki i zupa pomidorowa wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 52 grosze za porcję. Ta zupa ma 136 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Mieszanka masła, bulion z kurczaka, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kapuściana Zupa Pomidorowa, Zupa z kapusty i pomidorów, oraz Gulasz Z Kapusty, Ziemniaków, Marchwi I Pomidorów Curry.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, ziemniaki, seler i czosnek w roztopionym maśle, aż cebula i seler są przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Wlać wodę do mieszanki warzywnej; bulion z kurczaka wymieszać z płynem, aż się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować w wrzeniu, aż ziemniaki będą przetargu widłowego, o 5 protokół.
Kapustę wymieszać z gotującym się płynem. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać pomidory z sokami, ketchup, ostry sos, i włoski przyprawy; wymieszać, aby połączyć. Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, aż smaki mają szansę wymieszać, o 15 protokół.